This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Wil je met een eigen groep (collega's, vrienden of anders) schrijven rondom  een gekozen thema: mail of bel me, dan bespreken we de mogelijkheden.

 
Agenda

'De elementen van mijn leven': Een cursus van vijf vrijdagochtenden, om de week,  in de bibliotheek van Tiel

 

De elementen aarde, water, lucht en vuur vormen de ingang tot het schrijven over je eigen leven. Per keer is een ander element aan de orde

en schrijf je over onderwerpen die daarmee te maken hebben. Een fijne manier om jezelf en je leven schrijvend  te onderzoeken.

Tijd: 10.00 - 12.30 uur  Data: 30 september, 14 + 21 oktober en 4 + 18 november 2022   Kosten: €70,-


 

'Schrijvend herinneren': Een cursus van vijf woensdagochtenden in de bibliotheek van Tiel, vanaf maart 2023

 

Een basiscursus autobiografisch schrijven. Wil je graag over je leven schrijven maar weet je niet hoe en waar te beginnen? Misschien is dit dan een goede cursus voor je.

Je schrijft over situaties en gebeurtenissen in je leven en maakt daarbij een reisje door je levensloop. Eenvoudige schrijfopdrachten en aanwijzingen van de docent helpen je op weg.

Het schrijven is verhelderend, soms ontroerend of verrassend. Je krijgt meer zicht op jezelf en de thema's die in jouw leven belangrijk zijn.

Tijd: 10.10- 12.30 uur. Data: 8+22 maart, 5, 12 en 19 april 2023  Kosten: €75,-

Aanmelden  en info via: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Wil je met een eigen groep (collega's, vrienden of anders) schrijven rondom  een gekozen thema: mail of bel me, dan bespreken we de mogelijkheden.